EU-strijd over Brusselse begroting...
EU-strijd over Brusselse begroting...'Wij gaan dit netjes en beschaafd oplossen.'
16-12-2005 15:47 | dr.hans | mail
'...Mot erin...'
'...Mot erin...'Deed Madonna nog een beroep op William Orbit en Jacques Lu Cont, dan prutsen de Soulwaxbroertjes toch het liefst zÈlf aan hun nummertjes. Op Nite Versions nemen de Gentenaars hun vorige rockalbum onder handen en herschapen het boeltje in een loze nachttrip. 'E-Talking' wordt een dreigende meestamper, 'Compute' krijgt iets van een Gameboyspelletje en de suggestieve samples in 'Another Excuse' en 'NY Lipps' zijn meesterlijk. Toch is niet alles speed en crack: vaak verliezen de hertimmeringen het noorden en zit de mot er veel te snel in. En daar kan de steekvlam in de pan soms maar weinig aan verhelpen... - 3 gwrrfs.

Nite Versions - Soulwax - PIAS - EUR 17,99 - Nu bestellen bij BOL.COM!
16-12-2005 15:46 | dr.tom
Remail
RemailDe Amerikaanse president Bush heeft afgelopen nacht met tegenzin een wet goedgekeurd die inhoudt dat het leger en de CIA geen gevangenen meer mogen martelen. Wat was zijn motivatie om uiteindelijk akkoord te gaan?

De leukste reacties in het volgende gwrrf.magazine
16-12-2005 15:45 | dr.erik | mail
'...Fokke & Sukke decoderen...'
'...Fokke & Sukke decoderen...'Met hun jaarlijkse decemberbundels laten Fokke & Sukke ons terugkijken op de actualiteit van het afgelopen jaar. Zo ook in 2005. In de regel zijn we buitengewoon te spreken over de compilaties van de geestelijk vaders Reid, Geleijnse & van Tol, maar dit jaar raakten we bij lezing een tikje Fokke & Sukke-moe. Belangrijkste reden is dat de cartoons nu dermate op het nieuws van de dag zijn geënt, dat ze aan het einde van het jaar al nauwelijks meer te decoderen zijn. Als oplossing krijgen we onderaan de tekening het nieuws gepresenteerd waarop de cartoon is gebaseerd, maar die extra regel is een sfeerbedervende uitleg en haalt een hoop van de lol weg. Jammer. - 3 gwrrfs.

Fokke & Sukke: het afzien van 2005 - Reid, Geleijnse & van Tol - De Harmonie - EUR 8,60 - Nu bestellen bij BOL.COM!
16-12-2005 15:45 | dr.hans | mail
//gwrrf.magazine