Marketing rond Verdonk komt op gang...
Marketing rond Verdonk komt op gang...'Uw wilt toch geen keukenblad dat deukjes oploopt? Neem daarom een Verdónk!'
06-04-2006 17:43 | dr.hans | mail
'...Creatieve middelmaat...'
'...Creatieve middelmaat...'In Amerika is een cursus 'Creative Writing' de meest voorkomende start van een schrijverscarriëre. Het levert vaak vakkundig werk, dat wil zeggen: een ordentelijke plot, actuele thema's en strakke volzinnen. Zo'n debuutroman is 'De tapijtverkoper' van Meg Mullins. Niets op aan te merken. Liefde tussen twee culturen (een Iraniër en een jonge Amerkaanse), een interessante achtergrond (yup-achtig New York) en adembenemende, relationele verwikkeling (uit-aan-uit-aan) maken van 'De tapijtverkoper' zoals gezegd, al met al tot een fatsoenlijk maar ook gemiddeld werkje. Al moet je niet verbaasd staan als een topregisseur er wat in ziet en er een kaskraker van maakt. Als leeservaring IKEA-oké. - 3 gwrrfs.

De tapijtverkoper - Meg Mullins - Prometheus - 277 pag. - EUR 17,95 - Nu bestellen bij BOL.COM!
06-04-2006 17:42 | dr.rolf
Remail
RemailSlechts drie maanden hield het stand. Rapper Eminem en zijn jeugdliefde Kimberly Scott traden op 14 januari voor de tweede keer met elkaar in het huwelijk, maar medewerkers van de rechtbank in het Amerikaanse Detroit hebben bevestigd dat de muzikant inmiddels de scheiding heeft aangevraagd. Hun eerste huwelijk liep in 2001 na ruim twee jaar op de klippen. Raad de titel van zijn volgende CD.

De leukste reacties in het volgende gwrrf.magazine
06-04-2006 17:41 | dr.erik | mail
'...Industrieel afval...'
'...Industrieel afval...'Voor wie ondraaglijk verveeld, levensmoe of rijk is, biedt www.gadgetsentrends.nl een puike site om wat geld kwijt te raken en onzinnige producten te incasseren. Hoogtepunt in dit verband is de onlangs gelanceerde DJ-IZ, een volstrekt van de pot gerukt speeltje dat kinderen doet schrikken en volwassenen aan de Prozac helpt. Zoals op meer van dit soort sites, wordt elke nieuwe gedachtekronkel er klakkeloos opgepleurd en kunnen we - als positieve noot - constateren dat het een leuke portal is om kennis te maken met het industriële afval dat ons via Chinese containers bereikt. - 2 gwrrfs.

06-04-2006 17:39 | dr.hans | mail
//gwrrf.magazine