Essent-topman Boersma verbloemt blijdschap...
Essent-topman Boersma verbloemt blijdschap...'Alleen op de plee lach ik me gek.'
22-03-2006 11:47 | dr.hans | mail
'...Zakelijk, tegendraads...'
'...Zakelijk, tegendraads...'In de post-ideologische wereld van na De Muur is ondernemen haast geen keuze meer, maar noodzaak. Gelukkig is er een zakenportal die ruimte laat voor levensvreugd, cash niet heilig verklaart en focust op de emotionele en spirituele kanten van zakendoen. De naam? Sprout. Met tegendraadse geluiden over open grenzen, het belang van Europa en de Polen als verrijking van ons ondernemersklimaat, roeit Sprout op prettige wijze tegen de stroom in.
Ook (nog) verkrijgbaar op papier. - 4 gwrrfs - dr.rolf


22-03-2006 11:46 | dr.rolf
Remail
RemailEen 54-jarige man ging dinsdag wel erg ver om zijn boodschap onder de aandacht te brengen. Voor het parlement in Tokyo hakte hij zijn linkerhand af met een kapmes. De man deed dit omdat hij wilde protesteren tegen de in zijn ogen ontoereikende reactie van de Japanse regering op het gijzelen van dertien Japanners door Noord-Korea. Raad het commentaar van de parlementsvoorzitter.

De leukste reacties in het volgende gwrrf.magazine
22-03-2006 11:45 | dr.erik | mail
'...De boekenwurm wint...'
'...De boekenwurm wint...'Met het klimmen der jaren lijkt de beschouwer en boekenwurm Joost Zwagerman het te winnen van de romanschrijver Joost Zwagerman. Zijn popboek 'Perfect day' is daar, onbedoeld, een treffend voorbeeld van. Zelden liep een schrijver zó schaamteloos leeg met zijn kennis van cultuur, achtergronden en amusante détails. Het levert een werk op waarin de popmuziek van sex, drugs en rock 'n roll wordt omgebouwd tot een filosofisch datapakket, dat Zwagerman - deskundig, dat wel - met een pincet gaat zitten ontleden. Sexloos proza over een sexy onderwerp. - 2 gwrrfs.

Perfect day - Joost Zwagerman - Arbeiderspers - Eur 18,50 - Nu bestellen bij BOL.COM!
22-03-2006 11:44 | dr.hans | mail
//gwrrf.magazine