Trend: klimaatneutraal skin
Trend: klimaatneutraal skiën'Wil jij beneden groene thee met me drinken?'
29-12-2007 13:46 | dr.hans | mail
'...Jaren zeventig seks...'
'...Jaren zeventig seks...'Als een boek de titel 'Het is tijd voor een liefdesrevolutie' draagt, dan weet je in ieder geval dat de jaren '70 nog niet dood zijn, en misschien zelfs wel bezig aan een 'revival'. Auteur Jan den Boer heeft, aldus de achterflap, filosofie gestudeerd en verdient thans zijn brood als tantratrainer; als zodanig bestrijdt hij het zogenaamde 'piekorgasme' en zet hij in op 'meerdere orgasmen' door seksuele energie 'te transformeren in liefde en harmonie'. Of je zijn aanwijzingen in bed of op een Twister-matje ook werkelijk tot uitvoering kunt brengen is bijzaak, het gaat bij Jan meer 'om het gevoel' en om 'een zachte, helende vorm van doorvoelde seks'. Dat hij voor deze eenvoudige boodschap maar liefst 200 pagina's nodig heeft, suggereert op z'n minst dat er nog iets anders uit de jaren '70 is teruggekeerd: de breedsprakige praatgroep. - 2 gwrrfs.

Het is tijd voor een liefdesrevolutie - Jan den Boer - Bert Bakker - 200 pag. - EUR 15 - Nu bestellen bij BOL.COM!
29-12-2007 13:45 | dr.hans | mail
Remail
RemailBert en Gea Venema uit het Drentse Peize zijn woest op vervoersbedrijf Connexxion. Een chauffeur van de vervoersgigant zou hun zestienjarige, autistische zoon moeten vervoeren naar een zorgboerderij in Westervelde, even ten noordwesten van Assen. Het navigatiesysteem van de chauffeur bracht hem echter naar Westeinde bij Dwingeloo in de gemeente Westerveld. Martijn werd zonder pardon op straat gezet. Drie kwartier heeft de nauwelijks pratende jongen rondgedoold in het Drentse dorp. Wat was het commentaar van de autist?

De leukste reacties in het volgende gwrrf.magazine
29-12-2007 13:44 | dr.erik | mail
'...Historische haarklovers...'
'...Historische haarklovers...'O nee! De academische brigadiers van de Officiële Geschiedschrijving verheffen hun stem. Ze hebben de tv-serie 'In Europa' van Geert Mak en Roel van Broekhoven betrapt op, let wel, 'slordigheden'. Als deze haarklovers hun zin hadden gekregen had de serie waarschijnlijk 385 delen of meer omvat, en zaten we na tien afleveringen nog vast in pakweg 1902, dus zijn wij van gwrrf maar wat blij dat Mak zijn gebruikelijke progressieve, populistische en - akkoord - ietwat simplificerende pet heeft opgezet en ons elke week trakteert op een stukje prachtig gefilmde en behapbare geschiedenis. Waarvoor dank, Geert!! Laat de historici maar blazen... - 4 gwrrfs.

In Europa - zondag, 21.05 uur, Nederland 2, VPRO
29-12-2007 13:43 | dr.rolf
//gwrrf.magazine