Verdonk maakt simpele afweging...
Verdonk maakt simpele afweging...'Hoe kan ik Mark wippen als ik in een andere partij ga zitten?'
18-09-2007 15:56 | dr.hans | mail
'...Gretig nekschot...'
'...Gretig nekschot...'Tv-recensies na de eerste aflevering van een nieuwe programma lijken soms op vroegtijdige executies, maar 'De Nieuwste Show' - de groots aangekondigde satirische dagsluiter van de publieke omroep - vraagt, hoe je het ook wendt of keert, op een gretig nekschot. Hoeveel briljanter de filmpjes, de grappen, de gasten en de snelle schakelingen ook nog gaan worden, Patrick Lodiers als de Nederlandse Jon Stewart is een volstrekte illusie. Lodiers afficheert zichzelf al geruime tijd als 'betrokken journalist' en ontbeert, zoveel is nu al duidelijk, het gezonde egoïsme van een raskomiek als Stewart, die elke dag wil (en kan) scoren. Er moeten snel transfers gepleegd worden om dit leuke project te redden - om te beginnen Lodiers naar de tribune! - 1 gwrrf.

De nieuwste show - dagelijks rond de klok van elf - Nederland 3
18-09-2007 15:52 | dr.hans | mail
Remail
RemailDe ontwikkeling van een mannelijke anticonceptiepil is een stapje dichterbij gekomen. Onderzoekers van het Universitair Medisch Centrum St. Radboud in Nijmegen hebben de oorzaak ontdekt van een bijzondere vorm van mannelijke onvruchtbaarheid. Volgens de onderzoekers kan dit leiden tot het stilleggen van de vruchtbaarheid van mannen. Wat wordt de naam van de pil?

De leukste reacties in het volgende gwrrf.magazine
18-09-2007 15:50 | dr.erik | mail
'...Gorige vervlechting...'
'...Gorige vervlechting...'Het project van schrijver P.F. Thomése (1958) om een vernietigende roman over de gorige vervlechting van politiek en media te schrijven, verdient veel, misschien wel heel veel sympathie. Straatrumoer in de Hollandse literatuur. Hoera! Vervolgens moet gezegd dat de hoofdpersonen in de roman 'Vladiwostok!'- communicatiestrateeg Fons Nieuwenhuys en politicus-in-de-dop Hans Portielje - puntgave weergaves zijn van het type eikel dat het Binnenhof en de grachtengordel tot van die ranzige oorden maakt. Tot zover een dikke tien. Echter, het plot dat de schrijver op touw zet en de personages die het 'body' moeten geven, komen, plat gezegd, matig uit de verf. Juist omdat we permanent in de zieke hoofden van Fons en Hans blijven zitten, willen de overige plantjes maar niet gaan groeien. Blijft over? Twee heerlijk slechte, Hollandse karakters om van te gruwen. - 4 gwrrfs.

Vladiwostok! - P.F. Thomése - Contact - 294 pag. - EUR 19,90 - Nu bestellen bij BOL.COM!
18-09-2007 14:59 | dr.rolf
//gwrrf.magazine