Schiphol-directie reageert op afstel beursgang...
Schiphol-directie reageert op afstel beursgang...'We zullen nu kleiner moeten gaan denken.'
13-04-2006 08:04 | dr.hans | mail
'...Waar blijft de vuurzee?...'
'...Waar blijft de vuurzee?...'GEM kreeg afgelopen jaar een flinke schop de goede kant in toen Randstad besloot de bands muziek te gebruiken onder haar reclamespot. En nu enkele maanden later stappen de heren uit de kruiwagen met de plaat 'Escapades'. Uiteraard heeft het uitzendbaantje "Good To Know You" een plek gevonden en gaat verder vergezeld door elf al even guitige rock 'n roll songs. Als volleerde pyromanen maken de Utrechters zeer aanstekelijke nummers die lang nasmeulen maar echter nooit overslaan in een furieuze vuurzee. Daarvoor klinkt het allemaal iets te vluchtig. 'Escapades' is ondanks dat wel een degelijke plaat van een veelbelovende band die nog even in de coulissen van 'De Doorbraak' zal moeten wachten, maar de goede weg zeker gevonden heeft! - 4 gwrrfs.

Escapades - GEM - Excelsior - EUR 16,99 - Nu bestellen bij BOL.COM!
13-04-2006 08:03 | dr.erik | mail
Remail
RemailEen gat in de reclamemarkt? Het bedrijf Lease a Sheep laat sinds kort schapen met shirtreclame rondlopen. De beesten krijgen een speciaal dekje om het lijf met daarop een boodschap. Rita Verdonk maakt als eerste gebruik van deze mogelijkheid. Raad haar boodschap.

De leukste reacties in het volgende gwrrf.magazine
13-04-2006 08:01 | dr.erik | mail
'...Allemaal Wouter Bossen...'
'...Allemaal Wouter Bossen...'Cornald Maas zal nooit een begaafd schrijver worden, maar voor een paar filosofisch getinte bekentenissen van leeftijdgenoten is zijn penvoering voldoende. In de interviewbundel 'Op de helft' krijgen we de existentiële gevoelens van (bijna) veertigers als Paul de Leeuw, Umberto Tan, Lousewies van der Laan, Viggo Waas, Ruud Gullit en nog wat prominent 'grut' uitgeserveerd. Hoewel de bundel ongetwijfeld anders bedoeld is, bewijst 'Op de helft' dat we met een wat laffe, praatgrage, inhoudsloze generatie van doen hebben, die, afgezien van hun drieste buien en dwaze oprispingen, veel gemeen heeft met hun oergrijze generatiegenoot Wouter Bos. - 2 gwrrfs.

Op de helft, bespiegelingen van (bijna) veertigers - Cornald Maas - Prometheus - EUR 17,95 - Nu bestellen bij BOL.COM!
13-04-2006 08:01 | dr.hans | mail
//gwrrf.magazine