Allernieuwste lifestyle!
Allernieuwste lifestyle!'Ik leef bewust niet.'
16-03-2007 14:31 | dr.hans | mail
'...Sportieve houding...'
'...Sportieve houding...'Sommige auteurs zijn je smaak niet, maar vroeg of laat geef je je gewonnen en laat je je bezwaren vallen. Die sportieve houding kreeg de overhand bij lezing van de nieuwste roman van 'La Palmen', getiteld 'Lucifer'. Vervalt deze dame normaliter in een overdaad aan therapeutisch geneuzel en quasi-diepzinnige verwijzingen naar 'grote filosofen', ditmaal koerst ze met vaste hand af op een geheimzinnige moordzaak, die evengoed, bij nader inzien, een niet minder geheimzinnige zelfmoordzaak zou kunnen zijn. Er is een vrouw, er is een megalomane componist, er is een rots en er is een rits kunstenaarsvrienden die de auteur achteraf hun versie vertellen van hoe de vrouw (van de componist) bij de rots aan haar eind kwam. Connie zou Connie niet zijn als ze er, af en toe, weer een losse filosofische flodder uitgooit, maar het moet gezegd: Lucifer houdt je vanaf de eerste pagina in de ban en laat pas los na de laatste punt. Strák en bewonderenswaardig! - 4 gwrrfs.

Lucifer - Connie Palmen - Uitgeverij Prometheus - 350 pag. - EUR 19,95 - Nu bestellen bij BOL.COM!
16-03-2007 14:30 | dr.hans | mail
Remail
RemailOp de Universiteit van Stanford heeft men uitgevonden dat het voor het genotscentrum in je hoofd niets uitmaakt of je je te buiten gaat aan seks, of aan risicovol beleggen. Beide pretvarianten leiden tot het zelfde plezierige effect in de nucleus accumbens. Raad de reactie van Harry Mens op deze ontdekking.

De leukste reacties in het volgende gwrrf.magazine
16-03-2007 14:30 | dr.erik | mail
'...Goede glaszetter...'
'...Goede glaszetter...'Achter The Good, The Bad and The Queen en hun titelloze debuut gaat een keur van topmuzikanten schuil met ex-Blur-zanger Damon Albarn als meest in het oog springende exponent. Verwacht geen Britpop die Blur in de jaren negentig de wereld inblies, en verwacht ook geen elektronisch experiment dat Albarn al eens met zijn project Gorillaz besnuffelde. TGTBATQ is een gecompliceerde mengelmoes van beide stijlen en Albarn toont zich wederom als de Meester van de Melodie. De op het oog doodeenvoudige riedeltjes bevatten achter de schermen een wereld van muzikaliteit en bouwen traag op naar een onvermijdelijke climax... die echter uitblijft. TGTBATQ klinkt daarmee als een sterk staaltje enkel glas in zware storm. Je verwacht ieder moment oorverdovend glasgerinkel maar het raam trilt slecht bescheiden. Albarn bewijst een uitstekend glaszetter te zijn! - 3 gwrrfs.

The Good, The Bad and The Queen - Capitol - EUR 16,99 - Nu bestellen bij BOL.COM!
16-03-2007 14:29 | dr.egan
//gwrrf.magazine