Utrechts referendum mist een 'personality'
Utrechts referendum mist een 'personality''Wie van deze twee eitjes wilt u?'
24-09-2007 15:51 | dr.hans | mail
'...Binnenkantsores...'
'...Binnenkantsores...'Keken we ooit, in vorige decennia, vanuit onze gemakkelijke tv-stoelen ongevraagd naar hongerende lijkjes in Afrika. Nu slaan we weer door naar de andere kant (de binnenkant) en krijgen we alle sores van BN-ers over ons heen gestort, bijvoorbeeld in de nieuwe serie 'Ranking the Stars'. Tien jonge, succesvolle mannen mogen elkaar creatief afzeiken onder leiding van 'good old' Paul de Leeuw. Het levert - móet gezegd - soms hilarische televisie op, zeker als Paul de Leeuw de even seksbeluste als openhartige zanger Xander de Buisonjé tot mikpunt maakt. Absoluut pruimbaar, en méér dan dat... - 4 gwrrfs.

Ranking the Stars - BNN - elke vrijdagavond om 20.25 uur op 3
24-09-2007 15:50 | dr.dieuwke
Remail
RemailIn de noordelijk provincies rijden vanaf februari speciale ambulances voor zwaarlijvige mensen. Ze zullen worden ingezet in en rond Assen, Emmen en Leeuwarden. Hoe gaan deze voertuigen in de volksmond heten?

De leukste reacties in het volgende gwrrf.magazine
24-09-2007 15:49 | dr.erik | mail
'...Laat de Simpsons maar schuiven...'
'...Laat de Simpsons maar schuiven...'Een beetje laat, maar op tijd voor de geschiedenisboeken laat gwrrf zijn hoogst mogelijke waardering blijken voor de eerste bioscoopfilm van The Simpsons, luisterend naar de eenvoudige doch effectieve titel 'The Simpsons'. Geestelijk vader Matt Groening en consorten doen in tachtig minuten waar velen van ons stiekem op gewacht hebben: een ongebreidelde en snoeiharde satire op de westerse leefgewoonten en cultuur laten samengaan met cartooneske brille rond de onsterfelijke karakters van de familie Simpson. Het aantal geslaagde grappen is simpelweg ontelbaar en ook de hoeveelheid politieke gerichte kolder is adembenemend, zeker als de opvolger van Bush na een milieuramp verzucht bij het zien van de rapporten: 'I'm born to lead, not to read!'. Puur en intelligent gemaakt familievermaak! Laat de Simpsons maar schuiven...- 5 gwrrfs.

The Simpsons, the movie - in de reguliere bioscoop door heel Nederland

24-09-2007 15:47 | dr.hans | mail
//gwrrf.magazine