André Agassi wordt makelaar…
André Agassi wordt makelaar…'Mijn glimlach is geheel aftrekbaar van de belastingen.'
26-09-2006 12:00 | dr.hans | mail
'...Rijper en lekkerder?...'
'...Rijper en lekkerder?...'De nieuwe Grunberg is uit en gelet op de reacties is hij, net als een flesje wijn, iets dat steeds rijper en lekkerder wordt. De criticasters juichen dat hij in 'Tirza' geen 'rare fratsen' meer nodig heeft. En dat het drama van een middelbare man en zijn hoogbegaafde dochter natuurlijk, naakt en zonder al teveel opsmuk wordt uitgeserveerd. De roman is inderdaad huiveringwekkend somber, levensecht en indringend, maar stiekem waren wij wel een beetje gehecht aan de 'ouwe' Grunberg, die jongen met die rare, absurdistische fratsen. - 4 gwrrfs.

Tirza - Arnon Grunberg - Nijgh en van Ditmar - 430 pag. - EUR 19,90 - Nu bestellen bij BOL.COM!
26-09-2006 11:59 | dr.hans | mail
Remail
RemailIn de nieuwe spot van de LPF presenteert de nieuwe lijsttrekker Olaf Stuger zich als wederopstanding van Pim Fortuyn. Stuger daalt neer vanuit de hemel, en stelt dat hoewel Fortuyn misschien dood mag zijn, zijn ideeën nog springlevend zijn. Stuger landt op het Binnenhof en roept de kijker op om te stemmen op 'Lijst Vijf Fortuyn'.
Voor de gwrrf-lezers met een lijntje naar Pim; Wat zou zijn reactie zijn?

De leukste reacties in het volgende gwrrf.magazine
26-09-2006 11:42 | dr.erik | mail
'...Regelrechte belediging...'
'...Regelrechte belediging...'Op het slagveld dat Publieke Omroep heet (en bijna net zo meedogenloos op marktaandelen is belust als de commerciëlen) is de absurdistische late-night-show 'De staat van verwarring' gedoemd snel de zeis tegen te komen. Hoe sympathiek het initiatief ook is om de NL-samenleving voor schut te zetten en dwars door de conventies van de talkshow heen te baggeren - als je nergens in staat bent enige lijn in je show te brengen en, nóg belangrijker, ook jezelf honderd meter onder de grond te stoppen, houd je een saai, humorloos en gemakzuchtig programma over waarin de verwarring heel, heel ver te zoeken is. Als je wérkelijk van absurdisme houdt, is deze een show een regelrechte belediging. - 1 gwrrf.

De staat van verwarring - Presentatie: Pieter Jouke & Ronald Snijders - late night, Nederland 3

26-09-2006 11:10 | dr.rolf
//gwrrf.magazine