Klimaatvoorspelling 2007
Klimaatvoorspelling 2007'Ik denk dat de winter zal worden opgevolgd door de lente, waarna de zomer en de herfst alweer staan te trappelen...'
22-01-2007 09:17 | dr.hans | mail
'...Chickies en auto...'
'...Chickies en auto...'Het is even wennen: een roze, weltergewicht blaadje zonder 'verluchtigende' plaatjes of tekeningen. We hebben het natuurlijk over de allernieuwste hectare in het reeds drukbevolkte meningenlandschap, Opinio. Hoopgevende voortekenen: de hoofdredacteur Jaffe Vink houdt van 'mooie auto's en chicks' en de Volkskrant vond het nodig om in de persoon van Bert Wagendorp haar bekende zuurgraad op het initiatief los te laten. Minder hoopgevend: Opinio dreigt zich door haar weinig aanlokkelijke uiterlijk en haar nogal wereldvreemde scribententeam (De Vrienden van Vink, waaronder Ayaan) bij voorbaat commercieel in de voet te schieten. Dat zou jammer zijn. Een vleugje meer gwrrf zou welkom zijn. H˙p, Opinio! - 3 gwrrfs.

Opinio, 'wekelijkse munitie voor de ideeÎnstrijd', introductieprijs 1 euro, www.opinio.nu
22-01-2007 09:16 | dr.victor
Remail
RemailDe politie heeft zondagochtend in Oosterhout twee agenten aangehouden wegens het vernielen van een taxi. Dat heeft een woordvoerder bekendgemaakt. De twee agenten, van 23 en 29 jaar oud, sloegen onder andere op de taxi in en braken de buitenspiegels af. Wat was het commentaar van hun chef?

De leukste reacties in het volgende gwrrf.magazine
22-01-2007 09:15 | dr.erik | mail
'...Zelf kiezen...'
'...Zelf kiezen...'Schrijver Herman Stevens (1955) is een volhouder. Na vier ordentelijke doch onverkoopbare romans heeft hij het, geheel volgens de literaire mode, maar eens op zijn eigen jeugd 'gegooid'. Resultaat is zijn kersverse roman 'Moederziel', die, zoals we gewend waren, mooi geschreven is, maar als we ons niet vergissen wederom snel de afslag zal nemen naar de boekhandels van De Slegte. In het beste geval kun je zeggen dat Stevens een bewogen jeugd prachtig tot leven wekt, in het slechtste geval dat hij ons, de lezers, opzadelt met een nodeloos uitgesponnen verslag van zijn jonge jaren. Kies zelf maar! - 3 gwrrfs.

Moederziel - Herman Stevens - Prometheus - 333 pag. - EUR 19,95 - Nu bestellen bij BOL.COM!
22-01-2007 09:15 | dr.hans | mail
//gwrrf.magazine