Kim Jong-il verklaart kernproef
Kim Jong-il verklaart kernproef'Ik ga een ondergrondse nachtclub beginnen.'
11-10-2006 10:37 | dr.hans | mail
'...Goede timing...'
'...Goede timing...'De verkiezingen zijn in aantocht en ·ls er in Nederland al sprake is van spektakel dan moet het zich de komende weken gaan ontrollen. Een prima timing, dus, om het boek 'Hoe word ik politicus?' te lanceren: een kloek, dun werkje boordevol tips over het politieke landschap en hoe je te gedragen als je naar de top wilt. Maar is er nog meer dan een goede timing? Niet echt. Wie dit boekje van de auteurs van stemhok.nl doorleest begint ineens te begrijpen waarom Nederlandse politiek zo verschrikkelijk saai is. Je zult toch op z'n minst verwachten dat er een hoofdstuk in staat over hoe je effectief een mes steekt in de rug van een ambitieuze collega, maar nee hoor, het werkje beperkt zich tot 'Wie u moet aanklampen' en 'Uw allereerste dag als Kamerlid'. Braafheid troef! - 2 gwrrfs.

Hoe word ik politicus? - Podium - 160 pag. - EUR 15 - Nu bestellen bij BOL.COM!
11-10-2006 10:37 | dr.victor
Remail
RemailLichaamslengte is in China een statussymbool. Daarom ondergaan veel yuppies beenverlengende operaties in privéklinieken zonder vergunningen. Daar worden de benen van de klant gebroken. Vervolgens wordt hij op een pijnbank gelegd om hem uit te rekken. De Chinese regering is woensdag een campagne tegen deze trend gestart. Welke slogan wordt hierbij gebruikt?

De leukste reacties in het volgende gwrrf.magazine
11-10-2006 10:36 | dr.erik | mail
'...Beneden afdankertjes-level..'
'...Beneden afdankertjes-level..'Geslaagde titels vatten de essentie van een plaat in enkele woorden samen. Dat is bij de nieuwe Ozark Henry niet anders. Niet alleen is van symfonische klankexplosies niets te merken, de nummers op 'The Soft Machine' lijken zowaar het resultaat van weinig creatief bandwerk. Piano en viool doen hun ding maar songs zijn onderling inwisselbaar en kabbelen inspiratieloos voort. Zo haalt hitsingle 'These Days' niet eens het niveau van een ordinair Coldplay afdankertje. Enkel het opzwepende "Echo As Metaphor' kan nog enigszins de schone schijn hoog houden: Piet Godaer moet dringend op zoek naar nieuwe brandstof voor zijn tank. - 2 gwrrfs.

The Soft Machine - Ozark Henry - Sony BMG - EUR 21,49 - Nu bestellen bij BOL.COM!
11-10-2006 10:35 | dr.tom
//gwrrf.magazine