Van Basten laat zich bijscholen
Van Basten laat zich bijscholen'Men kijkt de telefoon recht in de ogen, haalt diep adem en pakt de hoorn...'
05-10-2006 10:31 | dr.hans | mail
'...Nieuwste sensatie...'
'...Nieuwste sensatie...'The Kooks zijn de nieuwste sensatie in alternatief muziekland: vier hipperds uit Brighton, het kustplaatsje dat ook al The Levellers baarde. Hun debuut staat bol van frisse folkrock en tekstuele nonsens als "And I will do my best, just to get under her dress". Een tikkeltje puberaal misschien maar dikke hits als 'Naive' en 'She Moves In Her Own Way' bewijzen hun grote gelijk: The Kooks zijn meer dan zomaar een aangebrande hype. Sprankelende gitaarpop en perfecte melodietjes, dat ook, maar de hotste band van het moment tekent vooral voor warme gezelligheid. Op repeat gooien maar, dat boeltje! - 5 gwrrfs.

Inside In/Inside Out - The Kooks - Virgin - EUR 14,99 - Nu bestellen bij BOL.COM!
05-10-2006 10:30 | dr.tom
Remail
RemailLange Frans heeft vrijdag samen met Gordon een nummer opgenomen over homoseksualiteit. Volgens de rapper hebben sommige mensen een hekel aan homo's omdat ze het niet begrijpen, zei hij zaterdag in de Telegraaf. Wat wordt de titel van het nummer?

De leukste reacties in het volgende gwrrf.magazine
05-10-2006 10:29 | dr.erik | mail
'...Lang urineren...'
'...Lang urineren...'De laatste tijd zie je steeds meer boeken verschijnen die rechtstreeks of zijdelings over Europa gaan. Centrale vragen: Wat is Europa? en als het wat is, wat is het dan precies? In deze trend past het boek 'De pen van Europa' van Margot Dijkgraaf, een bundel gesprekken met gerenommeerde Europese schrijvers, die proberen te verwoorden wat hen bezighoudt in het Europa van vandaag. Met de schrijvers is niks mis, met hun denkvermogen ook niet en met de factor 'boeiend en lezenswaardig' dus ook al niet. De enige smet op deze uitgave is Dijkgraaf's veel te lange inleiding (45 pagina's) en, in het verlengde daarvan, haar neiging tijdens de interviews slechts mondjesmaat of helemaal niet te sturen, waardoor schrijvers soms wel erg lang en ongehinderd door mogen urineren. Voor de literatuurliefhebber tóch een aanrader. - 3 gwrrfs.

De pen van Europa - Margot Dijkgraaf - EUR 17,95 - Nu bestellen bij BOL.COM!
05-10-2006 10:28 | dr.hans | mail
//gwrrf.magazine