Ouderen op de bres voor gelijke rechten...
Ouderen op de bres voor gelijke rechten...'Ik wil óók naar het afkickcentrum voor verslaafde gamers!'
30-05-2006 11:28 | dr.hans | mail
'...Sterk staaltje vakmanschap...'
'...Sterk staaltje vakmanschap...'Marinus de Goederen is een echte vakman. Met zijn band A Balladeer timmert hij al enige jaren aan de weg en siert voorprogramma's als er niet gecomponeerd wordt. En nu na jaren in de rotzooi te hebben gezeten ligt daar dan eindelijk Het Debuut: 'Panama'. Een plaatje! Met de grootste zorg opgebouwd, bijgeschaafd, gladgestreken en middels een dun laklaagje tot schittering gebracht. Liedjes met als fundament een solide Counting Crows-achtig geluid waarin de mijmeringen van Marinus rechtovereind blijven staan. En omdat het oog ook wat wil huist 'Panama' in prachtig artwork wat in deze MP3 tijd helaas aan velen voorbij zal gaan.
- 5 gwrrfs.

Panama - A Balladeer - EMI Music Netherlands BV - EUR 15,00 - Nu bestellen bij BOL.COM!
30-05-2006 11:27 | dr.egan
Remail
RemailIn Zwitserland is rumoer ontstaan rond een zwangere weervrouw. Televisiekijkers sturen brieven naar de zender Tele Züri om ervoor te pleiten dat Jeannette Eggenschwiler van de buis wordt gehaald. De 40-jarige Eggenschwiler is bijna acht maanden zwanger en heeft nog geen zin om met verlof te gaan. Wat wordt de openingszin van haar eerstvolgende weerbericht?

De leukste reacties in het volgende gwrrf.magazine
30-05-2006 11:26 | dr.erik | mail
'...Meervoudige schizofrenie...'
'...Meervoudige schizofrenie...'Na het school makende 'chicklit' (boeken vóór en over intelligente secretaresses en zakenvrouwen met ranzige, erotische dromen) is er nu ook de zogenaamde 'ladlit' (boeken vóór en over intelligente, foute mannen die schaamteloos op weg zijn naar hun eerste Ferrari). Een prachtig voorbeeld van het laatste fenomeen is de splinternieuwe bestseller van Financial Times-journaliste Lucy Kellaway: 'Wie heeft m'n BlackBerry(r)?' Hoofdpersoon Martin Lukes is een volstrekt sjabloonmatige, door en door slechte maar daarom niet minder grappige carriëre-marketeer bij a-b glöbâl, die de relatie met zijn echtgenote, zijn baas, zijn collega's en zijn minnares voornamelijk via de mail probeert te managen. Het leidt tot een vorm van meervoudige schizofrenie die bij menig moderne burger tekenen van herkenning zal veroorzaken, alsmede een serie onbedaarlijke lachbuien. Aanradertje van het zuiverste water! - 5 gwrrfs.

Wie heeft m'n BlackBerry(r)? - Lucy Kellaway - Uitgeverij Podium - 404 pag. - EUR 18,50 - Nu bestellen bij BOL.COM!
30-05-2006 11:23 | dr.hans | mail
//gwrrf.magazine